Yeast assimilable nitrogen in South Moravian grape musts and its effect on acetic acid production during fermentation

To chci

We observed the content of yeast assimilable nitrogen in grape musts, its consumption by yeasts during fermentation, and acetic acid production. The experiments were performed in the years 2007 and 2008. The experimental variants involved 48 musts and wines originating from Southern Moravia. The data enabled to monitor the contents of yeast assimilable nitrogen celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Mojmír Baroň
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
7 il.
Publikováno v
Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 29, č. 6 (2011), s. 603-609
Témata
Popis jednotky
2 tabulky, 5 grafů
Bibliografie
Bibliografie na s. 608-609 (22 zázn.)

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie