Effectiveness of higher fatty acids C8, C10 and C12, dimethyl dicarbonate and sulphur dioxide for inhibition of re-fermentation and malolactic activities in wine

To chci

The issue of preventing the re-fermentation and protection against undesirable malolactic fermentation (MLF) in order to safe content of acids in wine is very complicated. In this paper the saturated higher fatty acids (HFA) - C8, C10 and C12, dimethyldicarbonate (DMDC) and sulphur dioxide (SO2) were tested. The re-fermentation test showed the strongest inhibition celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Mojmír Baroň
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
6 il.
Publikováno v
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. -- ISSN 1211-8516. -- Roč. 62, č. 1 (2014), s. 23-29
Témata
Popis jednotky
2 grafy, 4 tabulky
Bibliografie
Literatura na s. 28-29

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie