Antioxidative Activity of Selected Component of Diet
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , , , ,
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 6 il.
- Publikováno v
- Sborník : XVI. odborný seminář s mezinárodní účastí Aktuální otázky pěstování, zpracování a využití léčivých, aromatických a kořeninových rostlin = Proceedings : XVIth International Conference on Current Issues of Cultivation, Manufacturing and Usage of Medicinal, Aromatic and Spicy Plants. -- S. 225-233
- Témata
- Popis jednotky
- 3 grafy, 3 tabulky
Datum konání: 25. - 26. 11. 2010 - Bibliografie
- Literatura na s. 232-233 (21 záznamů)
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000132959 | ||
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20110531133815.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 110531s2010 xr ad f b 100 0 eng d | ||
040 | |a ABA009 |b cze | ||
043 | |a e-xr--- |b e-xr-pg |2 czenas | ||
072 | 7 | |a 633 |x Rostlinná výroba |2 Konspekt |9 24 | |
080 | |a 633.8 |2 MRF | ||
245 | 0 | 0 | |a Antioxidative Activity of Selected Component of Diet / |c I. Roubíčková ... [et al.] |
300 | |b 6 il. | ||
500 | |a 3 grafy, 3 tabulky | ||
500 | |a Datum konání: 25. - 26. 11. 2010 | ||
504 | |a Literatura na s. 232-233 (21 záznamů) | ||
650 | 0 | 9 | |a DRUG PLANTS |
650 | 0 | 9 | |a SATUREJA |
650 | 0 | 9 | |a SAVORY |
650 | 0 | 9 | |a SALVIA OFFICINALIS |
650 | 0 | 9 | |a SAGE |
650 | 0 | 9 | |a EXTRACTS |
650 | 0 | 9 | |a ANTIOXIDANTS |
650 | 0 | 7 | |a léčivé rostliny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a saturejka |7 ph697540 |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a saturejka |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a Salvia officinalis |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a šalvěj |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a extrakty |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a antioxidanty |7 ph118513 |2 czenas |
653 | 0 | |a odborný seminář |a DPPH | |
700 | 1 | |a Roubíčková, I., |u Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav chemie a analýzy potravin, Praha |4 aut | |
700 | 1 | |a Kouřimská, Lenka, |d 1967- |u Česká zemědělská univerzita, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Katedra kvality zemědělských produktů, Praha |7 mzk2005274994 |4 aut | |
700 | 1 | |a Štolcová, Miluše |u Česká zemědělská univerzita, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Katedra rostlinné výroby, Praha |7 mzk2007382019 |4 aut | |
700 | 1 | |a Chrpová, D., |u Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav chemie a analýzy potravin, Praha |4 aut | |
700 | 1 | |a Pánek, Jan, |d 1955- |u Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav chemie a analýzy potravin, Praha |7 ola2003197902 |4 aut | |
711 | 2 | |a Konkurenceschopnost LAKR v ČR v 21. století |n (16. : |d 2010 : |c Praha, Česko) | |
773 | 0 | |t Sborník : XVI. odborný seminář s mezinárodní účastí Aktuální otázky pěstování, zpracování a využití léčivých, aromatických a kořeninových rostlin = Proceedings : XVIth International Conference on Current Issues of Cultivation, Manufacturing and Usage of Medicinal, Aromatic and Spicy Plants |d Praha : ČZU, 2010 |z 978-80-213-2121-2 |g S. 225-233 |9 2010 | |
910 | |a ABA009 |x czpb000132959 |b C47177 | ||
990 | |a RS | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001347335&local_base=ANL |