The effect of κ-casein genotype on the quality of milk and fresh cheese = Vliv genotypu κ-kaseinu na kvalitu mléka a čerstvých sýrů
Vliv genetické varianty κ-kaseinu na vybrané technologické vlastnosti mléka, sýrů a syrovátky byl sledován během demonstrační výroby čerstvých sýrů. Analyzované vzorky byly odebrány z večerního nádoje dojnic holštýnského plemene, které byly rozděleny do tří skupin podle genetické varianty κ-kaseinu (AA, AB a BB). Mléko obsahující … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 4 il.
- Publikováno v
- Scientia agriculturae bohemica. -- ISSN 1211-3174. -- Roč. 41, č. 4 (2010), s. 213-217
- Témata
- Popis jednotky
- 4 tabulky
- Bibliografie
- Literatura na s. 216-217