The effect of κ-casein genotype on the quality of milk and fresh cheese = Vliv genotypu κ-kaseinu na kvalitu mléka a čerstvých sýrů

To chci

Vliv genetické varianty κ-kaseinu na vybrané technologické vlastnosti mléka, sýrů a syrovátky byl sledován během demonstrační výroby čerstvých sýrů. Analyzované vzorky byly odebrány z večerního nádoje dojnic holštýnského plemene, které byly rozděleny do tří skupin podle genetické varianty κ-kaseinu (AA, AB a BB). Mléko obsahující celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Veronika Legarová
Další autoři
Lenka Kouřimská, 1967-
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
4 il.
Publikováno v
Scientia agriculturae bohemica. -- ISSN 1211-3174. -- Roč. 41, č. 4 (2010), s. 213-217
Témata
Popis jednotky
4 tabulky
Bibliografie
Literatura na s. 216-217

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie