Subtypizace Campylobacter jejuni pocházející ze zvířat a z alimentárních onemocnění

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Iva Steinhauserová
Další autoři
Mojmír Nebola
Lenka Povolná
Typ dokumentu
Články
Publikováno v
Mikrobiologie potravin a její příspěvek ke zdraví a moderní technologii. -- s. 41-44
Témata
Popis jednotky
Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, Organizátor
Bibliografie
Lit. s. 43 (7 zázn.)

Zdroj:

Informace o zdroji

MARC

LEADER 00000naa a2200000 a 4500
001 czpb2003
003 CZ PrNK
005 20041103120805.0
007 ta
008 031203s2002 xr b u100 0 cze
040 |a ABA009  |b cze  |d ABA001  |9 2 
043 |a e-xr---  |b e-xr-vy  |2 czenas 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 579.67  |2 MRF 
100 1 |a Steinhauserová, Iva  |4 aut 
245 1 0 |a Subtypizace Campylobacter jejuni pocházející ze zvířat a z alimentárních onemocnění /  |c Iva Steinhauserová VFU, FVHE, Ústav hygieny a technologie masa, Mojmír Nebola VFU, FVHE, Ústav hygieny a technologie masa, Lenka Povolná VFU, FVHE, Ústav hygieny a technologie masa 
500 |a Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, Organizátor 
504 |a Lit. s. 43 (7 zázn.) 
611 2 4 |a Legislativa GMO  |d (2002 :  |c Třešť, Česko) 
651 7 |a Třešť (Česko)  |7 ge131189  |2 czenas 
653 0 |a potraviny  |a kontaminace  |a patogeni  |a Campylobacter jejuni  |a biologická kontaminace  |a mikrobiologická analýza  |a mikrobiologie 
700 1 |a Nebola, Mojmír  |4 aut 
700 1 |a Povolná, Lenka  |4 aut 
773 0 |t Mikrobiologie potravin a její příspěvek ke zdraví a moderní technologii  |d Praha : Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, 2002  |g s. 41-44  |9 2002 
910 |a ABA009  |x czpb2003 
990 |a RM 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000828008&local_base=ANL