Studium mikroflóry v technologii výroby kysaného zelí

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Tomáš Béza
Další autoři
Miroslav Grossmann
Eva Lukášková
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
2 grafy, 3 tab
Publikováno v
Mikrobiologie potravin a její příspěvek ke zdraví a moderní technologii. -- s. 104-112
Témata
Popis jednotky
Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, Organizátor
Bibliografie
Lit. s. 111 (19 zázn.) - Res. angl

Zdroj:

Informace o zdroji

MARC

LEADER 00000naa a2200000 a 4500
001 czpb2003
003 CZ PrNK
005 20041103121506.0
007 ta
008 031204s2002 xr a ba u100 0 cze
040 |a ABA009  |b cze  |d ABA001  |9 2 
041 0 |a cze  |b eng 
043 |a e-xr---  |b e-xr-vy  |2 czenas 
080 |a 664.8  |2 MRF 
080 |a 579.67  |2 MRF 
100 1 |a Béza, Tomáš  |4 aut 
245 1 0 |a Studium mikroflóry v technologii výroby kysaného zelí /  |c Tomáš Béza Vysoká vojenská škola pozemního vojska, Miroslav Grossmann Vysoká vojenská škola pozemního vojska, Eva Lukášková Vysoká vojenská škola pozemního vojska 
300 |b 2 grafy, 3 tab 
500 |a Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, Organizátor 
504 |a Lit. s. 111 (19 zázn.) - Res. angl 
611 2 4 |a Legislativa GMO  |d (2002 :  |c Třešť, Česko) 
651 7 |a Třešť (Česko)  |7 ge131189  |2 czenas 
653 0 |a konzervovaná zelenina  |a zelí  |a mikrobiologická analýza  |a kvašení  |a Enterobacter  |a Klebsiella  |a Lactobacillus  |a Streptococcus faecalis  |a Clostridium  |a Saccharomyces cerevisiae 
700 1 |a Grossmann, Miroslav  |4 aut 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 aut 
773 0 |t Mikrobiologie potravin a její příspěvek ke zdraví a moderní technologii  |d Praha : Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, 2002  |g s. 104-112  |9 2002 
910 |a ABA009  |x czpb2003 
990 |a RM 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000828018&local_base=ANL