Studium mikroflóry v technologii výroby kysaného zelí
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 2 grafy, 3 tab
- Publikováno v
- Mikrobiologie potravin a její příspěvek ke zdraví a moderní technologii. -- s. 104-112
- Témata
- Popis jednotky
- Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, Organizátor
- Bibliografie
- Lit. s. 111 (19 zázn.) - Res. angl
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb2003 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20041103121506.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 031204s2002 xr a ba u100 0 cze | ||
040 | |a ABA009 |b cze |d ABA001 |9 2 | ||
041 | 0 | |a cze |b eng | |
043 | |a e-xr--- |b e-xr-vy |2 czenas | ||
080 | |a 664.8 |2 MRF | ||
080 | |a 579.67 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Béza, Tomáš |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Studium mikroflóry v technologii výroby kysaného zelí / |c Tomáš Béza Vysoká vojenská škola pozemního vojska, Miroslav Grossmann Vysoká vojenská škola pozemního vojska, Eva Lukášková Vysoká vojenská škola pozemního vojska |
300 | |b 2 grafy, 3 tab | ||
500 | |a Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, Organizátor | ||
504 | |a Lit. s. 111 (19 zázn.) - Res. angl | ||
611 | 2 | 4 | |a Legislativa GMO |d (2002 : |c Třešť, Česko) |
651 | 7 | |a Třešť (Česko) |7 ge131189 |2 czenas | |
653 | 0 | |a konzervovaná zelenina |a zelí |a mikrobiologická analýza |a kvašení |a Enterobacter |a Klebsiella |a Lactobacillus |a Streptococcus faecalis |a Clostridium |a Saccharomyces cerevisiae | |
700 | 1 | |a Grossmann, Miroslav |4 aut | |
700 | 1 | |a Lukášková, Eva |4 aut | |
773 | 0 | |t Mikrobiologie potravin a její příspěvek ke zdraví a moderní technologii |d Praha : Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, 2002 |g s. 104-112 |9 2002 | |
910 | |a ABA009 |x czpb2003 | ||
990 | |a RM | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000828018&local_base=ANL |