Dynamika aktivity vody a obsah kvasiniek v plnenom pečivo typu croissant
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 3 grafy, 1 tab
- Publikováno v
- Mikrobiologie potravin a výhledy do 3. tisíciletí. -- s. 53-58
- Témata
- Popis jednotky
- Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, Organizátor
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb2002 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20020618000000.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 020618s2001 xr a u100 0 sla | ||
040 | |a ABA009 |b cze |d ABA001 |9 2 | ||
043 | |a e-xr--- |b e-xr-vy |2 czenas | ||
080 | |a 664.6 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Valík, Ľubomír |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Dynamika aktivity vody a obsah kvasiniek v plnenom pečivo typu croissant / |c Ľubomír Valík Slovenská technická univerzita, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Fridrich Goerner Slovenská technická univerzita, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Bernadetta Hozová Slovenská technickáuniverzita, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie |
300 | |b 3 grafy, 1 tab | ||
500 | |a Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, Organizátor | ||
611 | 2 | 4 | |a Mikrobiologie potravin a výhledy do 3. tisíciletí |d (2001 : |c Třešť, Česko) |
651 | 7 | |a Třešť (Česko) |7 ge131189 |2 czenas | |
653 | 0 | |a pekařské výrobky |a aktivita vody |a kvasinky | |
700 | 1 | |a Goerner, Fridrich |4 aut | |
700 | 1 | |a Hozová, Bernadetta |4 aut | |
773 | 0 | |t Mikrobiologie potravin a výhledy do 3. tisíciletí |d Praha : Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, 2001 |g s. 53-58 |9 2001 | |
910 | |a ABA009 |x czpb2002 | ||
990 | |a RM | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000727179&local_base=ANL |