Dynamika aktivity vody a obsah kvasiniek v plnenom pečivo typu croissant

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ľubomír Valík
Další autoři
Fridrich Goerner
Bernadetta Hozová
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
3 grafy, 1 tab
Publikováno v
Mikrobiologie potravin a výhledy do 3. tisíciletí. -- s. 53-58
Témata
Popis jednotky
Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, Organizátor

Zdroj:

Informace o zdroji

MARC

LEADER 00000naa a2200000 a 4500
001 czpb2002
003 CZ PrNK
005 20020618000000.0
007 ta
008 020618s2001 xr a u100 0 sla
040 |a ABA009  |b cze  |d ABA001  |9 2 
043 |a e-xr---  |b e-xr-vy  |2 czenas 
080 |a 664.6  |2 MRF 
100 1 |a Valík, Ľubomír  |4 aut 
245 1 0 |a Dynamika aktivity vody a obsah kvasiniek v plnenom pečivo typu croissant /  |c Ľubomír Valík Slovenská technická univerzita, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Fridrich Goerner Slovenská technická univerzita, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Bernadetta Hozová Slovenská technickáuniverzita, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie 
300 |b 3 grafy, 1 tab 
500 |a Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, Organizátor 
611 2 4 |a Mikrobiologie potravin a výhledy do 3. tisíciletí  |d (2001 :  |c Třešť, Česko) 
651 7 |a Třešť (Česko)  |7 ge131189  |2 czenas 
653 0 |a pekařské výrobky  |a aktivita vody  |a kvasinky 
700 1 |a Goerner, Fridrich  |4 aut 
700 1 |a Hozová, Bernadetta  |4 aut 
773 0 |t Mikrobiologie potravin a výhledy do 3. tisíciletí  |d Praha : Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, 2001  |g s. 53-58  |9 2001 
910 |a ABA009  |x czpb2002 
990 |a RM 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000727179&local_base=ANL