Tvorba CO2 u bakterií rodu Leuconostoc stanovená pomocí nepřímé vodivostní metody

To chci

Tvorba CO2 během fermentace mléka a živného bujónu definovaného složení byla sledována prostřednictvím nepřímé vodivosti metody u 14 kmenů Leuconostoc sp. Po optimalizaci přípravy vzorku a pracovního postupu byla tato metoda vhodná pro tento účel a splňovala požadavky na opakovatelnost analýzy (variační koeficient CV = 1,4-4,0 procent). celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Dráb
Další autoři
Eva Kvasničková
Vladimír Černý
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
4 grafy, 1 tab
Publikováno v
Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 17, č. 4 (1999), s. 143-148
Témata
Bibliografie
Lit. s. 148 (14 zázn.) - Res. čes., angl

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL