Tvorba CO2 u bakterií rodu Leuconostoc stanovená pomocí nepřímé vodivostní metody
Tvorba CO2 během fermentace mléka a živného bujónu definovaného složení byla sledována prostřednictvím nepřímé vodivosti metody u 14 kmenů Leuconostoc sp. Po optimalizaci přípravy vzorku a pracovního postupu byla tato metoda vhodná pro tento účel a splňovala požadavky na opakovatelnost analýzy (variační koeficient CV = 1,4-4,0 procent). … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 4 grafy, 1 tab
- Publikováno v
- Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 17, č. 4 (1999), s. 143-148
- Témata
- Bibliografie
- Lit. s. 148 (14 zázn.) - Res. čes., angl
Cíl | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|
Web | Plný text | Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL |