Zkušenosti s propojením systému kritických bodů v technologii výroby rostlinných olejů a normy ISO 9002 získané v závodě Setuza, a.s.

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ivan Bohačenko
Další autoři
Vladimír Erban
Walter Schwarz
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
2 schem., 3 tab
Publikováno v
Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 17, č. 3 (1999), s. 113-120
Témata
Bibliografie
Lit. s. 120 (15 zázn.) - Res. čes., angl

Zdroj:

Informace o zdroji

MARC

LEADER 00000naa a2200000 a 4500
001 czb99
003 CZ PrNK
005 19990715000000.0
007 ta
008 990715s1999 xr a ba u000 0 cze
040 |a ABA009  |b cze  |d ABA001  |9 2 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
080 |a 641/642  |2 undef 
100 1 |a Bohačenko, Ivan  |4 aut 
245 1 0 |a Zkušenosti s propojením systému kritických bodů v technologii výroby rostlinných olejů a normy ISO 9002 získané v závodě Setuza, a.s. /  |c Ivan Bohačenko Výzkumný ústav potravinářský, Vladimír Erban Výzkumný ústav potravinářský, Walter Schwarz Setuza Ltd. 
300 |b 2 schem., 3 tab 
504 |a Lit. s. 120 (15 zázn.) - Res. čes., angl 
653 0 |a potraviny  |a jedlé oleje  |a rostlinné oleje  |a HACCP  |a kontrola kvality  |a normy  |a směrnice 
700 1 |a Erban, Vladimír  |4 aut 
700 1 |a Schwarz, Walter  |4 aut 
773 0 |t Czech Journal of Food Sciences  |x 1212-1800  |g Roč. 17, č. 3 (1999), s. 113-120  |q 17:3  |9 1999 
856 4 1 |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:7b7ff020-e3a2-11e9-bc2b-005056825209  |q text/pdf  |y Plný text  |4 N 
910 |a ABA009  |x czb99 
990 |a RS 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000553032&local_base=ANL