Zkušenosti s propojením systému kritických bodů v technologii výroby rostlinných olejů a normy ISO 9002 získané v závodě Setuza, a.s.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Articles
- Physical Description
- 2 schem., 3 tab
- Published in
- Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 17, č. 3 (1999), s. 113-120
- Subjects
- Bibliography
- Lit. s. 120 (15 zázn.) - Res. čes., angl
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czb99 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 19990715000000.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 990715s1999 xr a ba u000 0 cze | ||
040 | |a ABA009 |b cze |d ABA001 |9 2 | ||
041 | 0 | |a cze |b cze |b eng | |
080 | |a 641/642 |2 undef | ||
100 | 1 | |a Bohačenko, Ivan |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Zkušenosti s propojením systému kritických bodů v technologii výroby rostlinných olejů a normy ISO 9002 získané v závodě Setuza, a.s. / |c Ivan Bohačenko Výzkumný ústav potravinářský, Vladimír Erban Výzkumný ústav potravinářský, Walter Schwarz Setuza Ltd. |
300 | |b 2 schem., 3 tab | ||
504 | |a Lit. s. 120 (15 zázn.) - Res. čes., angl | ||
653 | 0 | |a potraviny |a jedlé oleje |a rostlinné oleje |a HACCP |a kontrola kvality |a normy |a směrnice | |
700 | 1 | |a Erban, Vladimír |4 aut | |
700 | 1 | |a Schwarz, Walter |4 aut | |
773 | 0 | |t Czech Journal of Food Sciences |x 1212-1800 |g Roč. 17, č. 3 (1999), s. 113-120 |q 17:3 |9 1999 | |
856 | 4 | 1 | |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:7b7ff020-e3a2-11e9-bc2b-005056825209 |q text/pdf |y Plný text |4 N |
910 | |a ABA009 |x czb99 | ||
990 | |a RS | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000553032&local_base=ANL |