The use of yeast culture in feeding of dairy cows

The aim of this study was to determine the effect of a yeast culture (Saccharomyces cerevisiae CNCM I – 1077) addition in the diet of dairy cows on their rumen fermentation. Animals received a diet consisting of good maize silage with a higher dry matter content (18 kg), 6 kg of lucerne haylage, 5 kg of pea – silage, 3 kg of ensiled high moisture celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Publikováno v
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis Ročník 58; číslo 5; s. 75 - 82
Hlavní autoři
Doležal, Petr, Dvořáček, Jan, Dvořáčková, Jitka, Poštulka, Roman, Doležal, Jan, Szwedziak, Katarzyna
Typ dokumentu
Journal Article
Jazyk
English
Vydáno
Mendel University Press 06. 08. 2014
Témata
ISSN
1211-8516
2464-8310
DOI
10.11118/actaun201058050075
Dostupnost:
Nápověda
Plný text je dostupný