Bonvivánova kulinária : drobné eseje o jídle a pití

To chci

Ochutnávání se v jeho pojetí stává básnickou a filosofickou zkušeností. Klade si otázku, zda lze odvodit ze stravovacích návyků různých národů "geogastronomickou komparatistku", jež by vycházela z pozorného sledování chutí a vůní regionálních specialit. Viktor Šlajchrt, známý spíš jako literární a výtvarný kritik, se gastronomickou celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Viktor Šlajchrt, 1952-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
165 stran ; 19 cm
Vydáno
Praha : Pulchra, 2015
Vydání
1. vydání
Edice
Eseje (Pulchra)
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-87377-80-2

Zdroj:

Informace o zdroji

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření objednávek/rezervací je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 K 114300
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 562010