Doba jedová. 5, Geneticky modifikované potraviny
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované každý den, představují. Podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře a přináší i odkazy a popisy výzkumných … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 525 stran ; 20 cm
- Z cyklu
- Vydáno
-
Praha :
Stanislav Juhaňák - Triton,
2015
- Vydání
- 1. vydání
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
Podnázev v prelimináriích: zdokumentovaná zdravotní rizika geneticky upravených potravin - Bibliografie
- Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7387-924-2