Doba jedová. 5, Geneticky modifikované potraviny

To chci

Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované každý den, představují. Podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře a přináší i odkazy a popisy výzkumných celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jeffrey M. Smith, 1958-
Další autoři
Daniel Micka, 1963-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
525 stran ; 20 cm
Z cyklu
Vydáno
Praha : Stanislav Juhaňák - Triton, 2015
Vydání
1. vydání
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Podnázev v prelimináriích: zdokumentovaná zdravotní rizika geneticky upravených potravin
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN
978-80-7387-924-2

Zdroj:

Informace o zdroji

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření objednávek/rezervací je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
archivní exemplář
- NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND sklad I 558751
do studovny
- SKLAD KLEMENTINUM sklad 54 H 374180
NA 30 DNÍ
- SKLAD KLEMENTINUM sklad SF II 086926