Vliv strukturních sacharidů na bachorovou fermentaci, zdraví zvířat a kvalitu mléka

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Veronika Koukolová
Další autoři
Petr Homolka
Václav Kudrna
Vědecký výbor výživy zvířat
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
40 l. : il. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Výzkumný ústav živočišné výroby, 2010
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Vědecký výbor výživy zvířat
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7403-066-6

Zdroj:

Informace o zdroji

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření objednávek/rezervací je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 165989
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 199001