Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Hrabě, 1943-
Další autoři
Pavel Březina, 1945-
Pavel Valášek, 1958-
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
180 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Učební texty vysokých škol
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Edice v dotisku neuvedena
150 výt., 100 výt. dotisk r. 2008
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7318-405-2
978-80-7318-405-6

Zdroj:

Informace o zdroji

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření objednávek/rezervací je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 175842
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 140814
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
dotisk 2008 III 261090