Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 180 s. : il. ; 30 cm
- Vydáno
-
Zlín :
Univerzita Tomáše Bati,
2006
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Učební texty vysokých škol
- Témata
- Popis jednotky
- Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Edice v dotisku neuvedena
150 výt., 100 výt. dotisk r. 2008 - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-7318-405-2
978-80-7318-405-6
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření objednávek/rezervací je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
III 175842 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
54 D 140814 | ||||
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
dotisk 2008 | III 261090 |