Technologie přípravy pokrmů 5. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy

To chci

Učebnice pro výuku předmětu technologie přípravy pokrmů, obsahuje studenou kuchyni,zásady dietního stravování,gastronomická pravidla pro různé příležitosti.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
135 s., [16] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Fortuna, 2003
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7168-863-0

Zdroj:

Informace o zdroji

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření objednávek/rezervací je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 163363
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 128114