Mlékařství : (přednášky)

To chci

Monografie věnovaná mléku přibližuje techniky jeho zpracování v souladu s hygienickými požadavky potravinářského průmyslu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Zadražil, 1913-1981
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
127 s. : il. ; 23 cm
Vydáno
Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2002
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Živočišná výroba (Česká zemědělská univerzita)
Témata
Popis jednotky
300 výt.
Uživatelské určení
Určeno pro posluchače ČZU
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-86642-15-1

Zdroj:

Informace o zdroji

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření objednávek/rezervací je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 133426
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 F 072144