Technologie zahušťování a sušení mléka : Určeno zaměstnancům v mlékárenském průmyslu a pro odb. mlékárenské školy a záv. školy práce

To chci

Popis výrobního postupu zahušťování a sušení mléka, smetany, podmáslí a syrovátky. Zvláštní kapitoly pojednávají o vlastnostech a výběru mléka, o provozní a technické kontrole mlékárenské výroby apod.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Vavroušek, 1914-1974
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
247, [1] s. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1958
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
1700 výt.
Věcný rejstřík
Pozn.
S fot., il. a grafy v textu

Zdroj:

Informace o zdroji

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření objednávek/rezervací je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 G 070625
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 124009