Ovocnictví

To chci

Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě a hnojení ovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, sklizni a zásadám celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Červenka
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
368 stran : ilustrace, mapy ; 25 cm
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1967
Vydání
Druhé, upravené vydání
Edice
Rostlinná výroba
Popis jednotky
15 000 výtisků (7001-22000)
Česko-slovenský slovníček
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření objednávek/rezervací je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 F 023173
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 065874