Základné zásady hygieny, sanitácie a bezpečnosti pri práci vo výrobe mlynárskej, cestovinárskej, pekárskej a trvanlivého pečiva

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ladislav Brezák
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
37, [1] s. ; 8°
Vydáno
Praha : Středisko techn. inf. potrav. průmyslu, 1963
Vydání
1. vyd.
Edice
Technické publikácie n.p. Mlyny a cestovinárne, Piešťany
Popis jednotky
Pro vnitř. potř.
850 výt.

Zdroj:

Informace o zdroji

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření objednávek/rezervací je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 023465
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 160334