Food composition and nutrition tables = Die Zusammensetzung der Lebensmittel : Nährwert-Tabellen

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Heimo Scherz
Siegfried Walter Souci, 1904-
Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
xxviii, 1091 s. ; 30 cm
Vydáno
Stuttgart : Medpharm, 1994
Vydání
5., rev. and completed ed.
Témata
Bibliografie
Rejstříky
ISBN
0-8493-7550-9
3-88763-027-0

Zdroj:

Informace o zdroji

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření objednávek/rezervací je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
STUD. SPOL. A PŘÍR. VĚD
volný výběr
SPV 641/642 FOO E 055017