Radiační ošetření masa pstruhů duhových = Radiation treatment of meat of rainbow trout
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- Ilustrace
- Publikováno v
- Maso. -- ISSN 1210-4086. -- Roč. 29, č. 5 (2018), s. 42-45
- Témata
- Popis jednotky
- 6 grafů
- Bibliografie
- Literatura na s. 44-45,
Zdroj:
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Záznam není součástí řezu
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000187295 | ||
FMT | A | N | |
LDR | 0 | 0 | |0 0naa a22 i 4500 |
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20220824144737.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 210921s2018 xr d f b 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA009 |b cze |e rda | ||
041 | 0 | |a cze |b eng | |
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
080 | |a 637.56 |2 MRF | ||
080 | |a 542.85 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Dvořák, Petr, |d 1955- |7 mzk2005318109 |u Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav gastronomie ; VFU Brno, Centrální pracoviště pro využití ionizujícího záření |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Radiační ošetření masa pstruhů duhových = |b Radiation treatment of meat of rainbow trout / |c Dvořák, P., Doležalová, J., Beňová, K., Máté, D. |
246 | 3 | 1 | |a Radiation treatment of meat of rainbow trout |
300 | |b Ilustrace | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a 6 grafů | ||
504 | |a Literatura na s. 44-45, |b 20 záznamů | ||
546 | |a Český text, český souhrn a anglický abstrakt | ||
650 | 0 | 9 | |a FISHES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ONCORHYNCHUS MYKISS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a FISH |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a food irradiation |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a GAMMA RADIATION |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a RATIONS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a Meat quality |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ORGANOLEPTIC PROPERTIES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a COLOUR |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a Spectrophotometry |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a ryby |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a Oncorhynchus mykiss |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a rybí maso |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a ozařování potravin |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a gama záření |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a dávky |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a kvalita masa |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a organoleptické vlastnosti |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a barva |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a spektrofotometrie |2 agrovoc |
700 | 1 | |a Doležalová, Jana |7 xx0233617 |u VFU Brno, FVHE |4 aut | |
700 | 1 | |a Beňová, Katarína |7 xx0126059 |u Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, SK |4 aut | |
700 | 1 | |a Máté, Dionýz, |u UVLF v Košiciach, SK |4 aut | |
773 | 0 | |t Maso |x 1210-4086 |g Roč. 29, č. 5 (2018), s. 42-45 |q 29:5 |9 2018 | |
LKR | |a ITM |b 98466 |l UZP50 |y 2018 | ||
910 | |a ABA009 |t rs | ||
SIF | |z JA |d 20210921 |