Moderní trendy v gastronomii - vakuové skin balení s možností tepelné úpravy = Modern trends in gastronomy - vacuum skin packagi[n]g for heat treatment
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- Ilustrace
- Publikováno v
- Maso. -- ISSN 1210-4086. -- Roč. 28, č. 6 (2017), s. 16-18
- Témata
- Popis jednotky
- 8 barevných fotografií
- Bibliografie
- Literatura na s. 18,
Zdroj:
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Záznam není součástí řezu
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000185441 | ||
FMT | A | N | |
LDR | 0 | 0 | |0 0naa a22 i 4500 |
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20210506215244.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 210505s2017 xr o f b 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA009 |b cze |e rda | ||
041 | 0 | |a cze |b eng | |
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 637.5 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5+664.91/.95 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664:621.798 |2 MRF | ||
080 | |a 621.798 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Svobodová, Irena |7 uzp2012699282 |u Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Moderní trendy v gastronomii - vakuové skin balení s možností tepelné úpravy = |b Modern trends in gastronomy - vacuum skin packagi[n]g for heat treatment / |c Svobodová, I., Bořilová, G., Steinhauserová, I. |
246 | 3 | 1 | |a Modern trends in gastronomy - vacuum skin packaging for heat treatment |
300 | |b Ilustrace | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a 8 barevných fotografií | ||
504 | |a Literatura na s. 18, |b 11 záznamů | ||
546 | |a Český text, český souhrn a anglický abstrakt | ||
650 | 0 | 9 | |a MEAT |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a MEAT PRODUCTS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a PACKAGING |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a INNOVATION |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a VACUUM PACKAGING |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a PLASTIC FILM |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a POLYMERS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a TEMPERATURE RESISTANCE |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a COOKING |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a FOOD SAFETY |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ORGANOLEPTIC PROPERTIES |2 agrovoc |
653 | 0 | |a skin balení | |
650 | 0 | 7 | |a maso |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a masné výrobky |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a obalová technika |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a inovace |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a vakuové balení |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a plastová fólie |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a polymery |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a tepelná odolnost |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a tepelná úprava |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a nezávadnost potravin |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a organoleptické vlastnosti |2 agrovoc |
700 | 1 | |a Bořilová, Gabriela |7 uzp2012699286 |u VFU Brno, FVHE |4 aut | |
700 | 1 | |a Steinhauserová, Iva, |d 1960- |7 mzk2003195380 |u VFU Brno, FVHE |4 aut | |
773 | 0 | |t Maso |x 1210-4086 |g Roč. 28, č. 6 (2017), s. 16-18 |q 28:6 |9 2017 | |
LKR | |a ITM |b 98466 |l UZP50 |y 2017 | ||
910 | |a ABA009 |t rs | ||
SIF | |z JA |d 20210505 |