Představení a možnosti využití xMAP technologie v oblasti bezpečnosti potravin = Introduction and usage of xMAP technology in the field of food safety

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Veronika Huvarová
Další autoři
Radka Dziedzinská
Nikol Reslová
Petr Králík
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
Ilustrace
Publikováno v
Veterinářství. -- ISSN 0506-8231. -- Roč. 68, č. 12 (2018), s. 858-861
Témata
Popis jednotky
3 obrázky
Bibliografie
Literatura na s. 860-861,

:


MARC

LEADER 00000naa a2200000 i 4500
001 czpb000183080
FMT A N
LDR 0 0 |0 0naa a22 i 4500 
003 CZ PrUZP
005 20201128214830.0
007 ta
008 201125s2018 xr a f b 000 0 cze d
040 |a ABA009  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 614  |x Veřejné zdraví a hygiena  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 614.31  |2 MRF 
100 1 |a Huvarová, Veronika  |7 jo20191039804  |u Výzkumný ústav veterinárního lékařství, Oddělení bezpečnosti potravin a krmiv, Brno ; Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, Ústav experimentální biologie, Brno  |4 aut 
245 1 0 |a Představení a možnosti využití xMAP technologie v oblasti bezpečnosti potravin =  |b Introduction and usage of xMAP technology in the field of food safety /  |c V. Huvarová, R. Dziedzinská, N. Reslová, P. Králík 
246 3 1 |a Introduction and usage of xMAP technology in the field of food safety 
300 |b Ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a 3 obrázky 
504 |a Literatura na s. 860-861,  |b 21 záznam 
546 |a Český text, český a anglický souhrn 
650 0 9 |a NUCLEIC ACIDS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a PROTEINS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a Diagnostic techniques  |2 agrovoc 
650 0 9 |a USES  |2 agrovoc 
650 0 9 |a VIRUSES  |2 agrovoc 
650 0 9 |a BACTERIA  |2 agrovoc 
650 0 9 |a PARASITES  |2 agrovoc 
650 0 9 |a FUNGI  |2 agrovoc 
650 0 9 |a FEEDS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a FOODS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a PROXIMATE COMPOSITION  |2 agrovoc 
650 0 9 |a Food adulteration  |2 agrovoc 
650 0 9 |a FOOD SAFETY  |2 agrovoc 
650 0 9 |a ANTIGENS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a ANTIBODIES  |2 agrovoc 
650 0 9 |a TECHNOLOGY  |2 agrovoc 
650 0 9 |a DYES  |2 agrovoc 
653 0 |a Multi-Analyte-Profiling 
653 0 |a fluorofory 
650 0 7 |a nukleové kyseliny  |2 agrovoc 
650 0 7 |a bílkoviny  |2 agrovoc 
650 0 7 |a diagnostické metody  |2 agrovoc 
650 0 7 |a využívání  |2 agrovoc 
650 0 7 |a viry  |2 agrovoc 
650 0 7 |a baktérie  |2 agrovoc 
650 0 7 |a parazité  |2 agrovoc 
650 0 7 |a Fungi  |2 agrovoc 
650 0 7 |a krmiva  |2 agrovoc 
650 0 7 |a potraviny  |2 agrovoc 
650 0 7 |a přibližné složení  |2 agrovoc 
650 0 7 |a falšování potravin  |2 agrovoc 
650 0 7 |a nezávadnost potravin  |2 agrovoc 
650 0 7 |a antigeny  |2 agrovoc 
650 0 7 |a protilátky  |2 agrovoc 
650 0 7 |a technologie  |2 agrovoc 
650 0 7 |a barviva  |2 agrovoc 
700 1 |a Dziedzinská, Radka  |7 xx0229124  |u VÚVeL, Brno  |4 aut 
700 1 |a Reslová, Nikol  |7 ola20191026358  |u VÚVeL, Brno ; MU, PřF, Ústav botaniky a zoologie, Brno  |4 aut 
700 1 |a Králík, Petr  |7 uzp2011673690  |u VÚVeL, Brno  |4 aut 
773 0 |t Veterinářství  |x 0506-8231  |g Roč. 68, č. 12 (2018), s. 858-861  |q 68:12  |9 2018 
LKR |a ITM  |b 131000  |l UZP50  |y 2018 
CAS |a a 
910 |a ABA009  |t rs 
SIF |z JA  |d 20201125