Představení a možnosti využití xMAP technologie v oblasti bezpečnosti potravin = Introduction and usage of xMAP technology in the field of food safety
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- Ilustrace
- Publikováno v
- Veterinářství. -- ISSN 0506-8231. -- Roč. 68, č. 12 (2018), s. 858-861
- Témata
- Popis jednotky
- 3 obrázky
- Bibliografie
- Literatura na s. 860-861,
:
Záznam není součástí řezu
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000183080 | ||
FMT | A | N | |
LDR | 0 | 0 | |0 0naa a22 i 4500 |
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20201128214830.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 201125s2018 xr a f b 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA009 |b cze |e rda | ||
041 | 0 | |a cze |b eng | |
072 | 7 | |a 614 |x Veřejné zdraví a hygiena |2 Konspekt |9 14 | |
080 | |a 614.31 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Huvarová, Veronika |7 jo20191039804 |u Výzkumný ústav veterinárního lékařství, Oddělení bezpečnosti potravin a krmiv, Brno ; Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, Ústav experimentální biologie, Brno |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Představení a možnosti využití xMAP technologie v oblasti bezpečnosti potravin = |b Introduction and usage of xMAP technology in the field of food safety / |c V. Huvarová, R. Dziedzinská, N. Reslová, P. Králík |
246 | 3 | 1 | |a Introduction and usage of xMAP technology in the field of food safety |
300 | |b Ilustrace | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a 3 obrázky | ||
504 | |a Literatura na s. 860-861, |b 21 záznam | ||
546 | |a Český text, český a anglický souhrn | ||
650 | 0 | 9 | |a NUCLEIC ACIDS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a PROTEINS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a Diagnostic techniques |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a USES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a VIRUSES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a BACTERIA |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a PARASITES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a FUNGI |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a FEEDS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a FOODS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a PROXIMATE COMPOSITION |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a Food adulteration |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a FOOD SAFETY |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ANTIGENS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ANTIBODIES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a TECHNOLOGY |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a DYES |2 agrovoc |
653 | 0 | |a Multi-Analyte-Profiling | |
653 | 0 | |a fluorofory | |
650 | 0 | 7 | |a nukleové kyseliny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a bílkoviny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a diagnostické metody |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a využívání |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a viry |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a baktérie |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a parazité |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a Fungi |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a krmiva |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a potraviny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a přibližné složení |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a falšování potravin |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a nezávadnost potravin |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a antigeny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a protilátky |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a technologie |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a barviva |2 agrovoc |
700 | 1 | |a Dziedzinská, Radka |7 xx0229124 |u VÚVeL, Brno |4 aut | |
700 | 1 | |a Reslová, Nikol |7 ola20191026358 |u VÚVeL, Brno ; MU, PřF, Ústav botaniky a zoologie, Brno |4 aut | |
700 | 1 | |a Králík, Petr |7 uzp2011673690 |u VÚVeL, Brno |4 aut | |
773 | 0 | |t Veterinářství |x 0506-8231 |g Roč. 68, č. 12 (2018), s. 858-861 |q 68:12 |9 2018 | |
LKR | |a ITM |b 131000 |l UZP50 |y 2018 | ||
CAS | |a a | ||
910 | |a ABA009 |t rs | ||
SIF | |z JA |d 20201125 |