Estery kyseliny ftalové v potravinách a obalech z tržní sítě = Esters of Phthalic Acid in Food and Packaging from the Market

To chci

In this study, the concentrations of two phthalic acid esters, namely di(2-ethylhexyl) phthalate and dibutyl phthalate, in foodstuffs and their packaging were investigated. The materials under study were milk, white cream yogurt, Old Bohemian salami, English bacon, liver pate in artificial intestine, liver pate in a plastic tub, meat spread in artificial intestine, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Marcela Jandlová
Další autoři
Alžběta Jarošová, 1960-
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
2 ilustrace
Publikováno v
Chemické listy. -- ISSN 0009-2770. -- Roč. 113, č. 6 (2019), s. 397-400
Témata
Popis jednotky
2 tabulky
Bibliografie
Literatura na s. 400 (14 zázn.)

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Neznámý