Estery kyseliny ftalové v potravinách a obalech z tržní sítě = Esters of Phthalic Acid in Food and Packaging from the Market
In this study, the concentrations of two phthalic acid esters, namely di(2-ethylhexyl) phthalate and dibutyl phthalate, in foodstuffs and their packaging were investigated. The materials under study were milk, white cream yogurt, Old Bohemian salami, English bacon, liver pate in artificial intestine, liver pate in a plastic tub, meat spread in artificial intestine, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 2 ilustrace
- Publikováno v
- Chemické listy. -- ISSN 0009-2770. -- Roč. 113, č. 6 (2019), s. 397-400
- Témata
- Popis jednotky
- 2 tabulky
- Bibliografie
- Literatura na s. 400 (14 zázn.)
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Web | Odkaz | Neznámý |