Comparison of Microbiological Parameters of Fresh Goat Cheeses Produced on Farms in the Czech Republic Using Conventional and Organic Farming Method

To chci

The paper deals with microbiological parameters of goat cheeses produced on two farms during several years. The first farm used conventional farming method with about 130 dairy goats and the second one applied organic farming method with approximately 500 dairy goats. In samples of fresh goat cheese taken in four years, there were determined the following groups celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Libor Kalhotka, 1976-
Další autoři
Jitka Přichystalová , Lenka Dostálová, Květoslava Šustová , Michaela Hůlová, Eva Burdová, Jan Kuchtík, 1958-
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
7 ilustrací
Publikováno v
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. -- ISSN 1211-8516. -- Roč. 67, č. 3 (2019), s. 695-704
Témata
Popis jednotky
1 graf, 6 tabulek
Bibliografie
Seznam literatury na s. 702-704,

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Neznámý