Chromatografické stanovení biogenních aminů a polyaminů ve zrajících sýrech = Chromatographic Determination of Biogenic Amines and Polyamines in Ripening Cheeses

To chci

The objective of the study was to standardize determination of biogenic amines (BA) and polyamines (PA) in ripening cheeses by LC after their extraction with aqueous HCl and derivatization with dansyl chloride, and to verify the method using the cheeses with expected high contents of BA and PA. The central and edge parts of twenty-week-old Edam cheeses from two celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Tomáš Komprda
Další autoři
Vlastimil Dohnal, 1976-
Olga Cwiková
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
Ilustrace
Publikováno v
Chemické listy. -- ISSN 0009-2770. -- Roč. 108, č. 12 (2014), s. 1140-1144
Témata
Popis jednotky
3 grafy, 1 tabulka
Bibliografie
Literatura na s. 1144,

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Neznámý