Chromatografické stanovení biogenních aminů a polyaminů ve zrajících sýrech = Chromatographic Determination of Biogenic Amines and Polyamines in Ripening Cheeses
The objective of the study was to standardize determination of biogenic amines (BA) and polyamines (PA) in ripening cheeses by LC after their extraction with aqueous HCl and derivatization with dansyl chloride, and to verify the method using the cheeses with expected high contents of BA and PA. The central and edge parts of twenty-week-old Edam cheeses from two … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- Ilustrace
- Publikováno v
- Chemické listy. -- ISSN 0009-2770. -- Roč. 108, č. 12 (2014), s. 1140-1144
- Témata
- Popis jednotky
- 3 grafy, 1 tabulka
- Bibliografie
- Literatura na s. 1144,
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Web | Odkaz | Neznámý |