Improved Chromatic and Sensory Characteristics of Plavac Mali Wines - Efficiency of Maceration Enzymes

To chci

Two commercial enzyme preparations were used in the production of wine from the Croatian autochthonous red grape variety Plavac Mali in order to improve the extraction of polyphenolic components from grapes, chromatic parameters, and sensory quality. During two vintages, the conventional maceration without enzymes was compared with the maceration using products celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ivana Alpeza
Další autoři
Karin Kovačević Ganić
Andreja Vanzo
Stanka Herjavec
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
5 ilustrací
Publikováno v
Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 35, č. 3 (2017), s. 236-245
Témata
Popis jednotky
1 graf, 4 tabulky
Bibliografie
Literatura na straně 243-245 (47 záznamů)

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL