The influence of genotype and environment on arabinoxylan and beta-glucan contents in grain of spring barley (Hordeum vulgare L.)

To chci

Arabinoxylan and beta-glucan contents are limiting factors for a wider use of barley production. Arabinoxylan and beta-glucan contents were assessed in grain samples in sets of seven malting hulled varieties, three hull-less lines and one hull-less spring variety grown in the localities of Branišovice, Žabčice, and Kroměříž in 2009 to 2011. Further, the celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Macháň
Další autoři
Jaroslava Ehrenbergerová, 1944- , Radim Cerkal, 1974- , Karolína Benešová , Kateřina Vaculová, 1953-
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
Ilustrace
Publikováno v
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. -- ISSN 1211-8516. -- Roč. 62, č. 3 (2014), s. 553-560
Témata
Popis jednotky
3 grafy, 5 tabulek
Bibliografie
Literatura na s. 559-560

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie