Effect of dose of thymol and supplemental flavours or camphor on palatability in a choice feedings study with piglets

To chci

Thymol’s antimicrobial properties urged researchers to study its effect on animal performance and intestinal health in pigs. However, thymol has the characteristic sharp odor of thyme and a bitter, aromatic, and sometimes burning sensation which may elicit feeding aversions. The objectives in the current study were: (1) to determine the effect of dose of thymol celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Joris Michiels, J. Missotten, A. Ovyn, N. Dierick, D. Fremaut, S. De Smet
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
7 il.
Publikováno v
Czech Journal of Animal Science. -- ISSN 1212-1819. -- Roč. 57, č. 2 (2012), s. 65-74
Témata
Popis jednotky
7 tabulek
Bibliografie
Literatura na s. 73-74

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL