Microbiological measurements for the development of a new preservation procedure for liquid egg

To chci

Since recently, the food industry has been increasingly using ready-to-process egg products as the basic materials instead of shell eggs. Subsequent to breaking shell eggs and completing pasteurisation, they are put on the market as liquid egg products or in powdered form as dried eggs. Consumers prefer liquid eggs which better preserve the advantageous properties celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Csaba Németh, Balázs Mráz, László Friedrich, Agnes Suhajda, Béla Janzsó, Csaba Balla
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
5 il.
Publikováno v
Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 29, č. 6 (2011), s. 569-574
Témata
Popis jednotky
2 tabulky, 3 grafy
Bibliografie
Bibliografie na s. 574 (20 zázn.)

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL