Quality characteristics of yogurt from goat’s milk, supplemented with fruit juice

To chci

Yogurt was prepared from goat’s milk, supplemented with aronia juice and blueberry juice. The dynamics of acidification, number of lactic acid bacteria, and fatty acids composition were investigated. Yogurt from goat’s milk, supplemented with aronia juice and blueberry juice, coagulated at a lower acidity and faster than natural yogurt. The numbers of lactic celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Svetlana Boycheva, Todor Dimitrov, Nikolina Naydenova, Gyurga Mihaylova
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
6 il.
Publikováno v
Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 29, č. 1 (2011), s. 24-30
Témata
Popis jednotky
3 tabulky, 3 grafy
Bibliografie
Bibliografie na s. 29-30 (27 zázn.)

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie