Co víme o přirozených nástrahách. (9), Kombinování živočišných a rostlinných návnad
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 16 il.
- Publikováno v
- Rybářství. -- ISSN 0373-675X. -- Č. 9 (2006), s. 36-37
- Témata
- Popis jednotky
- 16 barev. fot.
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000129730 | ||
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20110203171750.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 110203s2006 xr o f 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA009 |b cze | ||
072 | 7 | |a 639.2/.6 |x Rybářství |2 Konspekt |9 24 | |
080 | |a 639.2/.3 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Kuthan, Josef |7 uzp2008446444 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Co víme o přirozených nástrahách. |n (9), |p Kombinování živočišných a rostlinných návnad / |c Josef Kuthan, Otto Pospíšil |
246 | 3 | 0 | |a Kombinování živočišných a rostlinných návnad |
300 | |b 16 il. | ||
500 | |a 16 barev. fot. | ||
650 | 0 | 9 | |a FISHERIES |
650 | 0 | 9 | |a FISHING METHODS |
650 | 0 | 9 | |a ATTRACTANTS |
650 | 0 | 9 | |a CHEESE |
650 | 0 | 7 | |a rybářství |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a metody lovu ryb |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a atraktanty |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a sýr |2 agrovoc |
653 | 0 | |a potrava | |
653 | 0 | |a boilie | |
653 | 0 | |a pasty | |
653 | 0 | |a sýrové těsto | |
653 | 0 | |a uzeniny | |
653 | 0 | |a lančmít | |
700 | 1 | |a Pospíšil, Otto |7 jx20031124147 |4 aut | |
773 | 0 | |t Rybářství |x 0373-675X |g Č. 9 (2006), s. 36-37 |q 9 |9 2006 | |
910 | |a ABA009 |x czpb000129730 | ||
990 | |a RS | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001335993&local_base=ANL |