Effect of heat treatment on re-solubility of potato proteins isolated from industrial potato fruit juice = Vliv tepelného ošetření na zpětnou rozpustnost hlízových proteinů brambor izolovaných z průmyslové hlízové vody

To chci

Tato práce se zabývá termální stabilitou izolátů hlízových proteinů získaných z průmyslové hlízové vody, která vzniká jako vedlejší produkt při zpracování brambor na škrob. Patatin, hlízový protein s vysokou nutriční hodnotou, byl pomocí techniky SDS-PAGE detekován v oblasti 39–43 kDa. Patatin byl vyhodnocen jako termolabilní celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Veronika Bártová
Další autoři
Jan Bárta
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
4 il.
Publikováno v
Research in Agricultural Engineering. -- ISSN 1212-9151. -- Roč. 54, č. 4 (2008), s. 170-175
Témata
Popis jednotky
grafy, tab.
Bibliografie
Bilbiografie na s. 174-175

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL