Effect of heat treatment on re-solubility of potato proteins isolated from industrial potato fruit juice = Vliv tepelného ošetření na zpětnou rozpustnost hlízových proteinů brambor izolovaných z průmyslové hlízové vody
Tato práce se zabývá termální stabilitou izolátů hlízových proteinů získaných z průmyslové hlízové vody, která vzniká jako vedlejší produkt při zpracování brambor na škrob. Patatin, hlízový protein s vysokou nutriční hodnotou, byl pomocí techniky SDS-PAGE detekován v oblasti 39–43 kDa. Patatin byl vyhodnocen jako termolabilní … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 4 il.
- Publikováno v
- Research in Agricultural Engineering. -- ISSN 1212-9151. -- Roč. 54, č. 4 (2008), s. 170-175
- Témata
- Popis jednotky
- grafy, tab.
- Bibliografie
- Bilbiografie na s. 174-175