Stafylokokové aktuality

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petr Petráš, 1942-
Typ dokumentu
Články
Publikováno v
Mikrobiologie potravin a výhledy do 3. tisíciletí. -- s. 41-42
Témata
Popis jednotky
Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, Organizátor
Bibliografie
Lit. s. 42 (4 zázn.)

Zdroj:

Informace o zdroji

MARC

LEADER 00000naa a2200000 a 4500
001 czpb2002
003 CZ PrNK
005 20020618000000.0
007 ta
008 020618s2001 xr b u100 0 cze
040 |a ABA009  |b cze  |d ABA001  |9 2 
043 |a e-xr---  |b e-xr-vy  |2 czenas 
080 |a 579.67  |2 MRF 
100 1 |a Petráš, Petr,  |d 1942-  |7 nlk20020117485  |4 aut 
245 1 0 |a Stafylokokové aktuality /  |c Petr Petráš SZÚ Praha, Národní referenční laboratoře pro stafylokoky 
500 |a Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, Organizátor 
504 |a Lit. s. 42 (4 zázn.) 
611 2 4 |a Mikrobiologie potravin a výhledy do 3. tisíciletí  |d (2001 :  |c Třešť, Česko) 
651 7 |a Třešť (Česko)  |7 ge131189  |2 czenas 
653 0 |a mikrobiologie  |a Staphylococcus  |a genomy  |a Bacillus 
773 0 |t Mikrobiologie potravin a výhledy do 3. tisíciletí  |d Praha : Československá společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie, 2001  |g s. 41-42  |9 2001 
910 |a ABA009  |x czpb2002 
990 |a RM 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000727176&local_base=ANL