Nový trend ve výrobě potravin - funkční potraviny

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Slavomíra Vavreinová
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
3 tab
Publikováno v
Agrospoj. -- ISSN 2464-6008. -- Roč. 8, č. 42 (1997), s. 27-28
Alternativní zemědělství [příloha]. -- Roč. 7, č. 9 (1997)
Témata

Zdroj:

Informace o zdroji

MARC

LEADER 00000naa a2200000 a 4500
001 czb97
003 CZ PrNK
005 19980122000000.0
007 ta
008 980122s1997 xr a u000 0 cze
040 |a ABA009  |b cze  |d ABA001  |9 2 
080 |a 663/664  |2 undef 
100 1 |a Vavreinová, Slavomíra  |4 aut 
245 1 0 |a Nový trend ve výrobě potravin - funkční potraviny /  |c Slavomíra Vavreinová Výzkumný ústav potravinářský 
300 |b 3 tab 
653 0 |a potraviny  |a oligosacharidy  |a peptidy  |a nenasycené mastné kyseliny  |a vitamíny 
773 0 |t Agrospoj  |x 2464-6008  |g Roč. 8, č. 42 (1997), s. 27-28  |q 8:42  |9 1997 
773 0 |t Alternativní zemědělství [příloha]  |g Roč. 7, č. 9 (1997)  |q 7:9 
910 |a ABA009  |x czb97 
990 |a RS 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000363326&local_base=ANL