Nový trend ve výrobě potravin - funkční potraviny
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 3 tab
- Publikováno v
- Agrospoj. -- ISSN 2464-6008. -- Roč. 8, č. 42 (1997), s. 27-28
Alternativní zemědělství [příloha]. -- Roč. 7, č. 9 (1997) - Témata
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czb97 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 19980122000000.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 980122s1997 xr a u000 0 cze | ||
040 | |a ABA009 |b cze |d ABA001 |9 2 | ||
080 | |a 663/664 |2 undef | ||
100 | 1 | |a Vavreinová, Slavomíra |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Nový trend ve výrobě potravin - funkční potraviny / |c Slavomíra Vavreinová Výzkumný ústav potravinářský |
300 | |b 3 tab | ||
653 | 0 | |a potraviny |a oligosacharidy |a peptidy |a nenasycené mastné kyseliny |a vitamíny | |
773 | 0 | |t Agrospoj |x 2464-6008 |g Roč. 8, č. 42 (1997), s. 27-28 |q 8:42 |9 1997 | |
773 | 0 | |t Alternativní zemědělství [příloha] |g Roč. 7, č. 9 (1997) |q 7:9 | |
910 | |a ABA009 |x czb97 | ||
990 | |a RS | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000363326&local_base=ANL |