Příprava masných výrobků. 2. část
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Articles
- Physical Description
- Ilustrace
- Published in
- Zemědělec. -- ISSN 1211-3816. -- Roč. 23, č. 14 (30.3.2015), s. 10
- Subjects
- Item Description
- 2 barevné fotografie, 1 tabulka
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000171290 | ||
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20180621163321.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 180620s2015 xr ao f 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA009 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
080 | |a 637.5 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Altera, Jiří |7 jk01010201 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Příprava masných výrobků. |n 2. část / |c Jiří Altera, Libuše Alterová |
300 | |b Ilustrace | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a 2 barevné fotografie, 1 tabulka | ||
650 | 0 | 7 | |a MEAT PRODUCTS |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a PRODUCTION |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a HOUSEHOLDS |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a FOOD TECHNOLOGY |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a RAW MATERIALS |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a EQUIPMENT |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a COOKING |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a BOILING |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a masné výrobky |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a výroba |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a domácnosti |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a suroviny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a zařízení |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a tepelná úprava |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a vaření |2 agrovoc |
653 | 0 | |a vařené masné výrobky |a játrové výrobky |a taliány |a sekaná | |
700 | 1 | |a Alterová, Libuše |7 mzk2003185052 |4 aut | |
773 | 0 | |t Zemědělec |x 1211-3816 |g Roč. 23, č. 14 (30.3.2015), s. 10 |q 23:14 |9 2015 | |
910 | |a ABA009 |x czpb000171290 | ||
990 | |a RS | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001728004&local_base=ANL |