Prevention of ochratoxin A contamination of food and ochratoxin A detoxification by microorganisms - a review

To chci

Ochratoxin A is a mycotoxin produced by several fungal species of the genera Aspergillus and Penicillium. This mycotoxin is nephrotoxic, immunosupressive, teratogeni, and carcinogenic to animals and has been classified as a possible human carcinogen. Human exposure to ochratoxin A is worldwide. Ochratoxin A occurs in a variety of foods. An ideal method for minimisation celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Patricia Cicoňová
Další autoři
Anna Laciaková
Dionýz Máté
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
1 il.
Publikováno v
Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 28, č. 6 (2010), s. 465-474
Témata
Popis jednotky
Barev. fot.
Bibliografie
Bibliografie na s. 470-474 (88 zázn.)

Zdroj:

Informace o zdroji

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie