Zdroj:

Informace o zdroji

MARC

LEADER 00000naa a2200000 a 4500
001 czpb000104775
003 CZ PrUZP
005 20080218105918.0
007 ta
008 080218s2007 xr ad f 0000 0 cze d
040 |a ABA009  |b cze 
072 7 |a 633  |x Rostlinná výroba  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 633.11  |2 MRF-sel 
100 1 |a Burešová, Iva,  |d 1971-  |u Agrotest fyto, s. r. o., Kroměříž  |7 xx0133629  |4 aut 
245 1 0 |a Kvalita potravinářské pšenice z roku 2007 /  |c Iva Burešová, Slavoj Palík 
300 |b 5 il. 
500 |a 2 grafy, 3 tab. 
650 0 7 |a potravinové plodiny  |2 agrovoc 
650 0 7 |a pšenice obecná  |2 agrovoc 
650 0 7 |a pšenice  |2 agrovoc 
650 0 7 |a evaluace  |2 agrovoc 
650 0 7 |a metody  |2 agrovoc 
650 0 7 |a normy a standardy  |2 agrovoc 
650 0 7 |a fyzikálně chemické vlastnosti  |2 agrovoc 
650 0 7 |a reologické vlastnosti  |2 agrovoc 
650 0 7 |a pekařské vlastnosti  |2 agrovoc 
650 0 7 |a hrubá bílkovina  |2 agrovoc 
650 0 9 |a FOOD CROPS 
650 0 9 |a TRITICUM AESTIVUM 
650 0 9 |a WHEATS 
650 0 9 |a EVALUATION 
650 0 9 |a METHODS 
650 0 9 |a STANDARDS 
650 0 9 |a CHEMICOPHYSICAL PROPERTIES 
650 0 9 |a RHEOLOGICAL PROPERTIES 
650 0 9 |a BAKING CHARACTERISTICS 
650 0 9 |a CRUDE PROTEIN 
653 0 |a obsah dusíkatých látek 
653 0 |a sedimentační index 
653 0 |a číslo poklesu 
653 0 |a objemová hmotnost 
700 1 |a Palík, Slavoj,  |u Agrotest fyto, s. r. o., Kroměříž  |4 aut 
773 0 |t Úroda  |x 0139-6013  |g Roč. 55, č. 12 (2007), s. 8-10  |q 55:12  |9 2007 
856 4 1 |u https://old2.profipress.cz/archiv/uroda-122007/#page/8  |q text/pdf  |y Plný text  |4 N 
910 |a ABA009  |x czpb000104775 
990 |a RS 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001110881&local_base=ANL